Paardencoaching

Coach Fandango HV

Coach Fandango (2012)

Deze gespierde good looking spaanse PRE ruin geeft je kracht, energie en rust. Met zijn hoogte van 1,74cm komt hij over als een ware reus. Met zijn lieve en zachte karakter wil Fandango graag met je aan de slag.

Fandango houdt van een spelletje spelen! Maar deze deugniet is goed in staat om jouw spiegel te lezen en deinst er niet voor terug je hiermee te confronteren.

Specialteit

Fandango HV maakt je bewust van je innerlijke houding hierbij kan je denken aan:

Durf jij met deze coach te knuffelen en of te stoeien? Kun jij deze geweldige coach rond krijgen, en hem alles laten doen wij jij als leider ook met jouw team wil bereiken….?

Bert uit Steenwijk verteld:

Stacks Image 13
Geweldige indrukwekkende sessie's gehad en nog steeds met deze coach. Samen met Anita heb ik een mooi moment mogen meemaken. Dagelijks sta ik met beiden benen op de grond, en maak van alles mee op mijn werk.

Ik werk onder grote druk, geen stress is bijna onmogelijk! Jarenlang loop ik hier al mee, en diverse malen bij verschillende instanties geweest, niets mis mee, en fijn dat er luisterende oren zijn, toch werkte het niet! Tot ik in aanraking kwam met Anita en zij mij vertelde over paardencoaching. In het begin wist ik niet wat ik erbij moest denken!

Ik dacht laat ik het maar eens proberen. Na de eerste sessie was ik echt verbouwereerd, wat er allemaal naar boven kwam, hoe "vrij" ik me voelde. Nou ja vrij, die beesten zijn zo groot, stik bang en onzeker, maar binnen een paar minuten voelde ik me vrij en gaf het paard me een geweldig veilig gevoel. Ik was met hem alleen, en soms werden er vragen gesteld, waarbij ik moest nadenken, en bij iedere antwoord gebeurde er iets…. Onbeschrijfelijk, de eerste sessie was voor mijn gevoel te kort, is het nu al voorbij, ik kreeg energie, ik wilde meer… Nu kom ik iedere maand, en ik kan het niet beschrijven, maar de stress is weg, het verlangen naar een paardencoach sessie is enorm verlangen, dit kan ik iedereen echt aanraden.

Anita & Edwin enorm bedankt voor hoe ik me voel en wat het mij al heeft opgeleverd.