Programma's
Paardencoach programma's
Paardencoaching Paardenmanagement Van Eekelen Training & Advies
  • © 2022 Van Eekelen mail ons 0

Programma's

Persoonlijk of in een team

Individueel coachen

Kan ingezet worden voor thema’s als: zelfinzicht, zelfontplooiing, sociale vaardigheden, grenzen aangeven, doelen stellen, zelfvertrouwen, leiderschap ontwikkeling en keuzes maken.

Duocoaching

Samen met je partner, vriend, vriendin of familielid behoort ook tot de mogelijkheden. Het is interessant om te zien hoe anders het paard kan reageren bij verschillende personen. Een duo-coaching geeft iedere relatie nieuwe inzichten en biedt handvaten om met elkaar aan te werken. Observeren, ervaren, en delen van een unieke ervaring.

Teambuilding

Kan gaan over thema’s als: samenwerken, doelen bereiken, één team vormen, communicatie, individuele kwaliteiten en die van de groep. Geeft duidelijk de bestaande patronen en rolverdelingen weer, geeft veel inzicht over de mate waarin een groep functioneert en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Gezellig eens wat anders

High tea coaching

Gewoon gezellig met vrienden een leuke ochtend/middag of avond. We starten met een boswandeling met een van onze coaches aan de hand, daarna heerlijk genieten van een hightea en iedere deelnemer krijgt een persoonlijke coachsessie.

Wandelcoaching

In het naast gelegen Ruchpense bos hebben we een ideale gelegenheid om met jou en een van onze coaches te gaan wandelen. Met een coach naar buiten gaan, en naast elkaar lopen terwijl je praat kan veel voordelen hebben. Zo nemen tijdens een wandeling je gedachten al snel de vrije loop. Het stimuleert je om meer out of the box te denken. Ook praten mensen wandelend vaak gemakkelijker vrijuit. De frisse buitenlucht, de mooie omgeving, en letterlijk meer ruimte om je heen dragen daartoe bij.

Voor jong en oud

Kinder coaching

Steeds vaker wordt paardencoaching ingezet als hulpmiddel in de begeleiding van kinderen/jongere(n). Kinderen zijn van nature vaak al meer verbonden met dieren en vinden het fijn om met dieren om te gaan. Door doelgericht het paard in te zetten voor deze doelgroep die tegen belemmeringen aanlopen, kan op een prettige, leuke maar vooral ook effectieve manier een positief en duurzaam resultaat behaald worden.

Ouderen coaching

Binnenkort beschikbaar