Paardencoaching

High tea coaching

Heerlijk genieten

Het mooie aan een High Tea is, dat je samen lekker de tijd kunt nemen om te genieten van heerlijke hapjes en gezellig bij kunt kletsen. Of het nu met je partner, vriend/vriendin of andere familieleden.

Een tafel vol lekkers

Gezellig met elkaar op een mooie locatie – wat wil je nog meer?

Paardencoaching

Dat is wat wij je aanbieden, niet alleen eten en drinken, maar ook een persoonlijke interventie met een van onze coaches. Een paard "spiegelt" jouw gedrag/gemoedstoestand. Hij zal je volgen als je leiding geeft, of hij zal je terechtwijzen als je hem intimideert en hij zal onzeker worden als jij niet weet wat je wilt.

Door de “spiegel” die het paard je voorhoudt, krijg je informatie over jouw manier van communiceren en contact maken. Ingesleten patronen, maar ook talenten, worden op deze manier zichtbaar en kunnen worden herkend en eventueel worden losgelaten, gewijzigd of versterkt.

Als coach heb ik een unieke manier om je te helpen met dit soort vraagstukken. Ik laat je met behulp van paarden je eigen valkuilen, gedrag, sterke en minder sterke kanten zien en zorg dat je na afloop van een sessie met inspiratie en ideeën om zaken anders aan te pakken, weer vertrekt.

Het is een ervaringsgerichte manier van coachen. Het paard is slechts een middel waarmee jij heel snel inzicht krijgt in jezelf en bewust wordt van je eigen handelen en communicatie.

Nagenieten

Ervaringen uitwisselen, en gezamenlijk met de coach dit moment evalueren. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!