Paardencoaching

Over ons

Anita van Eekelen

Vanaf mijn 4e jaar leef ik al met paarden, de laatste 5 jaar ben ik door Edwin van Eekelen, mijn man, en eigenaar van E. van Eekelen Training & Advies in aanraking gekomen met coachen. In mijn leven heb ik hoogte en diepte punten meegemaakt. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zat kon ik mijn heil zoeken bij mijn paarden, zij begrepen mij, zij vroegen niets, maar luisterden naar mij. Zij gaven mij het vertrouwen en kracht om door te gaan. Deze bijzondere ervaringen hebben mij geleerd dat paarden spiegelen. Een paard ziet, voelt en heeft altijd gelijk, het veroordeeld niet.

Ik ben zeer gedreven in de paardensport, het is mijn grootste hobby en passie, ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.

Samen met Edwin hebben wij het Paard, Mens & Management programma ontwikkeld. Daar waar Edwin zijn diepgaande management coaching elementen oppakt met jou, ben ik verantwoordelijk voor APC Paardencoaching tijdens de sessie's met onze paarden. Ik neem je mee in de coachende rol waarbij ik gebruik maak van de natuurlijke rol die het paard daarin kan innemen. Het paard zal uw skills spiegelen, waarbij niet ik u feedback geeft, maar onze paarden.

Edwin van Eekelen

Ik ben eigenaar van E. van Eekelen Training & Advies en afgestudeerd in verander-management. Ons bedrijf is gespecialiseerd in ontwikkeling en groei, waarbij wij dagelijks managers, medewerkers van bedrijven coachen en trainen. Welke bedrijven u al voor gingen kunt u hier vinden.

Samen met Anita van Eekelen, mijn vrouw, hebben wij Paard & Mens Management en APC Paardencoaching hieraan toegevoegd. Waarbij Anita mij de laatste 7 jaar met onze paarden in heeft meegenomen.

Mijn passie is om samen me jou of jouw team aan de slag te gaan met onze paarden. Samen met Anita en onze paarden vormen wij het ideale coach, groei & ontwikkelings-team.

Het ochtenddeel is voor mijn rekening, ik neem je mee in de wereld van coachen, "gedrag roept gedrag op". Samen met de groep of uw team zoeken we de leer en groei momenten op. Met deze wetenschap gaat je in de middag aan de slag met Anita en haar coaches, Fandago HV, Mc Rox Baron of Limited Edition. Samen met jou ga ik de verbanden naar jouw coach vaardigheden en leiderschaps skills leggen.

We zien je graag op een van onze workshops.

Wat is het verschil tussen Paard, Mens & Management en APC Paardencoaching

Paard, Mens & Management

Paard, Mens & Management richt zich geheel op de zakelijke markt.

APC Paardencoaching

APC Paardencoaching richt zich op de particulieren markt.