Paardencoaching

Coach Iwan van stal Tepper

Coach Iwan van stal Tepper (2016)

Wij noemen hem coach Iwan en zijn super onder de indruk van hem. Ook al is hij enorm groot, maar zijn looks en vosvacht geeft je al snel een enorm vertrouwen.

Zodra je met hem aan de slag ga en je hebt hem voor je gewonnen, dan is dit de meest (h)eerlijke kroeler van de wereld. Feiloos voelt hij jou aan, mooie praatjes of gewenst gedrag vertonen hoef je bij Iwan niet te doen. Nee deze jongenman gaat voor puur en zuiver, maar helpt jou jezelf te ontdekken, waar ligt je kracht, talent en waar kun jij je in ontwikkelen. Bij Iwan is het duidelijk, wie heeft de teugels in handen? Welke hindernissen kom jij tegen op jouw werk? Met Iwan gaan samen aan de slag om jou, jouw management skills te ontdekken.

Specialiteit

Iwan stelt je gerust, laat je bloeien, voelen, ervaren en ontwikkelen. Deze jonge kerel heeft duidelijkheid en leiderschap nodig. Onze coach Iwan staat gelijk aan 10-15 medewerkers aansturen, maar wel die allemaal hun eigen kennis en kunde hebben. Hij geeft je stof tot nadenken en je eigen kracht ontdekken.

Stacks Image 16

Wie heeft de "teugels" in handen?

Zijn of is een van de volgende kenmerken op jouw van toepassing?

Stress, vermoeidheid, niet slapen, examen vrees, ze luisteren niet, het komt goed, je bent te laat, het ligt niet aan mij, etc…

Dan ligt hier de unieke kans om met coach Iwan aan de slag te gaan. Wie heeft de "teugels" in handen. Werken vanuit jouw cirkel van invloed, je niet laten leiden door de boze buitenwereld.