Paardencoaching

Wandelcoaching

Een wandelcoach stimuleert?

In het naast gelegen Ruchpense bos hebben we een ideale gelegenheid om met jou en een van onze coaches te gaan wandelen. Met een coach naar buiten gaan, en naast elkaar lopen terwijl je praat kan veel voordelen hebben. Zo nemen tijdens een wandeling je gedachten al snel de vrije loop. Het stimuleert je om meer out of the box te denken. Ook praten mensen wandelend vaak gemakkelijker vrijuit. De frisse buitenlucht, de mooie omgeving, en letterlijk meer ruimte om je heen dragen daartoe bij.

Ontspanning

Wandelen brengt direct ontspanning, de natuur en de coach fungeren als spiegel voor al wat er is. Samen reiken ze dingen aan op het moment dat jij ze nodig hebt. Gewenste veranderprocessen komen al wandelend in het groen sneller op gang.

Gewoon jezelf zijn

Daarnaast vinden sommige mensen het prettiger om tijdens een persoonlijk gesprek niet steeds oogcontact te hebben, omdat zij dan hun woorden minder wegen. Stiltes voelen niet ongemakkelijk, maar eerder natuurlijk. En stiltes kunnen heel functioneel zijn. Als ze natuurlijk aanvoelen kunnen ze rust en ruimte geven om te ervaren en te voelen wat er wordt besproken en gebeurt. Ook dat kan helpen om op andere gedachten te komen.