Paardencoaching

Coach Sunrise Rathnagrew

Coach Sunrise Rathnagrew (2016)

Wij noemen haar coach Sunny en zijn super onder de indruk van haar. Ze is de kleinste, maar net zo zacht en lief als een teddybeer.

Sunny is er speciaal voor de kleintjes onder ons, maar zeker ook geschikt voor de grotere. Met een geheel eigen wil kan ze iedereen Feiloos voelt ze jou aan, mooie praatjes of gewenst gedrag vertonen hoef je bij Sunny niet te doen. Deze jongedame gaat voor puur en zuiver, maar helpt jou jezelf te ontdekken, waar ligt je kracht, talent en waar kun jij je in ontwikkelen. Bij Iwan is het duidelijk, wie heeft de teugels in handen? Welke hindernissen kom jij tegen op jouw werk? Met Iwan gaan samen aan de slag om jou, jouw management skills te ontdekken.

Specialiteit

Sunny stelt je gerust, laat je bloeien, voelen, ervaren en ontwikkelen. Deze jonge meid heeft duidelijkheid en leiderschap nodig. Onze coach Sunny staat gelijk aan 5-10 medewerkers aansturen, maar wel die allemaal hun eigen kennis en kunde hebben. Ze geeft je stof tot nadenken en je eigen kracht ontdekken.

Stacks Image 16

Wie heeft de "teugels" in handen?

Zijn of is een van de volgende kenmerken op jouw van toepassing?

Stress, vermoeidheid, niet slapen, examen vrees, ze luisteren niet, het komt goed, je bent te laat, het ligt niet aan mij, etc…

Dan ligt hier de unieke kans om met coach Iwan aan de slag te gaan. Wie heeft de "teugels" in handen. Werken vanuit jouw cirkel van invloed, je niet laten leiden door de boze buitenwereld.